Avaa valikko Valikko

Ajankohtaista

Jalostuksesta ja tuotteistuksesta boostia luomutuotantoon! 9.11.2021 klo 9.30-12.00

Tule kuulolle saamaan oppia ja ideoita luomutuotteiden menekin lisäämiseksi!

Webinaarissa yrittäjät kertovat omakohtaisia kokemuksia yritystoiminnan kehittämisestä:

9.30 Tervetuloa linjoille! / Sisältöjohtaja Marko Jori, Pyhäjärvi-instituutti

9.45 Härkäpavun tuotteistus pellolta jalosteeksi / Elintarvike- ja maatalousyrittäjä J-P Aikola, Vihreä Härkä

10.30 Jaloittelutauko

10.40 Pakkausuudistuksen toteutus ja tulokset / Yrittäjä Petri Koivisto, Nordic Herbs Oy

11.15 Maidon tuottajasta juustomestareiksi / Yrittäjä Pekka Moisio, Heikkilän Juustola

11.45 Aamupäivän anti, keskustelu ja kysymyksiä / Hankeasiantuntija Tuuli Pirttikoski, Satafood Kehittämisyhdistys ry

12.00 Hyvää päivänjatkoa!

Ilmoittaudu mukaan 7.11.2021 mennessä tästä!
Ilmoittautuneille lähetetään Microsoft Teams -linkki tilaisuuteen 8.11.2021

Arkistoon