Avaa valikko Valikko

Ajankohtaista

Kotimaiselle valkuaistuotannolle vauhtia! Webinaari 17.11.2020

Webinaari käsittelee palkokasvien tuottamisen eri osa-alueilta:
Tilaisuudessa kuullaan palkokasvituottajien viljelykokemuksista niin tavanomaisessa tuotannossa kuin luomussakin. Lisäksi kuullaan palkokasvien kaksivaiheisesta sadonkorjuusta sekä luodaan katsaus markkinamahdollisuuksiin ja palkokasviviljelyn kannattavuuteen.

Ohjelma:

13.00-13.15 Avaussanat / Johtava tutkija Ari Rajala, Luonnonvarakeskus (Luke)

13.20-13.35 Herneen ja härkäpavun viljelykokemuksia / Viljelijä ja siemenpakkaaja Kalle Pertola, Tilasiemen Oy

13.40-13.55 Kaksivaiheinen palkokasvien korjuu / Viljelijä ja siemenpakkaaja Jukka Peltomäki, Pelto-Paturi Oy / Tilasiemen Oy

14.00-14.15 Luomuvalkuaisen tuotanto / Viljelijä Esa Heinonen, Koivunalhon luomutila

14.20-14.35 Lohkotietopankin kertomaa palkokasvien viljelyn kannattavuudesta / Johtava asiantuntija Sari Peltonen, ProAgria Keskusten Liitto

14.40-14.55 Kotimaisen kasvivalkuaisen käyttö rehuteollisuudessa / Hankintapäällikkö Taneli Marttila, A-Rehu Oy

14.55-15.00 Loppupuheenvuorot

Puheenjohtajana toimii tutkija Sakari Raiskio, Luonnonvarakeskus Luke

Ilmoittaudu mukaan sunnuntaihin 15.11.2020 mennessä tästä!

Ilmoittautuneille lähetetään Microsoft Teams -linkki tilaisuuteen maanantaina 16.11.2020

Voit liityä webinaariin myös tämän linkin kautta

Webinaarin järjestää Hukka-hanke - Herneen, härkäpavun ja makealupiinin tuotanto ja uudet korjuumenetelmät

Webinaari nauhoitetaan ja lisätään tilaisuuden jälkeen hankkeen www-sivuille: Luke Hukka ja Satafood Hukka

Arkistoon