Luomualkutuotanto
Jalostus
Tilat ja yritykset
Tilaesittelyt
Yritysesittelyt
Ammattikeittiöt
Luomuravintolat
Kauppa
LuomuiSa -blogi
Luomu Satakunnassa -kooste
Valikko
Mitä me
teemme?
Ota
yhteyttä
Tilaa luomuisia
lukuhetkiä
Luomualkutuotanto
Jalostus
Tilat ja yritykset
Tilat ja yritykset
Tilaesittelyt
Yritysesittelyt
Ammattikeittiöt
Ammattikeittiöt
Luomuravintolat
Kauppa
LuomuiSa -blogi
Luomu Satakunnassa -kooste
Ajankohtaista
Etusivu
Ajankohtaista
5.2.2020
Kannattava ja kestävä kasvisviljely luomumenetelmin 5.2.2020, Pori
30.1.2020
Luomutuotannon peruskurssi keväällä 2020
22.1.2020
Luomua ja lähiruokaa ammattikeittiöihin -infopäivä
14.1.2020
Uutiskirje 1 / 2020
11.12.2019
Uutiskirje 5 / 2019
21.11.2019
Luomusitoumuksiin suunnitteilla vuoden jatkoaika, uusia sitoumuksia voinee hakea keväällä 2020
19.11.2019
Valtakunnalliset Luomupäivät Jyväskylässä 6.-7.11.2019
19.11.2019
Uutiskirje 4 / 2019
15.11.2019
Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke vieraili Satakunnassa
23.10.2019
Lue uusimmat tilaesittelyt
Edellinen
1
2
3
4
5
Seuraava