Avaa valikko Valikko

Ajankohtaista

Pellonpiennartilaisuus Kampin luomutilalla Laviassa 7.8.2020

Luomuisa pellonpiennar perjantaina 7.8.2020 klo 13.00
Kampin Luomutila, Tiia ja Pauli Kamppi – Puistokatu 27, 38600 LAVIA


Tilalla tuotetaan luomukananmunia 9000 kanan voimin. Tilaisuudessa kuulemme isäntäparin mietteitä, miksi juuri luomukananmunien tuotannosta tuli tilan päätuotantosuunta.
Kampin tilan viljelykierrossa pääpaino on seosviljoilla ja ohralla, jotka tuotetaan kanojen rehuksi. Tilakeskuksen lähellä on hernekaura- ja ohralohkot sekä nurmilohko. Kuulemme kokemuksia mm. Soilfoodin ravinneseosten käytöstä sekä rikkaäkeestä ja Kvick-Finn-kultivaattorista luomuviljan viljelyssä.

Tilaisuus alkaa kello 13.00 kahvitarjoilulla ja isäntäparin puheenvuorolla, jonka jälkeen siirrymme katsomaan viljelyksiä. Kanalaan emme valitettavasti pääse tautisuojausten vuoksi, mutta ulkoa päin voimme tutustua kanojen elämään.


Tervetuloa vaihtamaan ajatuksia, oppimaan ja verkostoitumaan! Kahvitarjoilun järjestämiseksi ilmoittautumiset viimeistään tiistaina 4.8.2020 osoitteeseen anne.johansson@proagria.fi tai tekstiviestillä/whatsappilla 0400719413. Huom! Jos haluat ostaa luomukananmunia (7 € / kenno), tee tilaus ilmoittautumisen yhteydessä.

Arkistoon