Webinaari: Huoltovarma ruokaketju - luomu osana omavaraista alkutuotantoa to 9.11.
Webinaari: Huoltovarma ruokaketju - luomu osana omavaraista alkutuotantoa
Tervetuloa kuulemaan elintarvikesektorin ja ruokaketjun huoltovarmuudesta niin koko maassa kuin Satakunnassa ja siitä, miten luomutuotanto vaikuttaa huoltovarmuuteen Teams-webinaariin torstaina 9.11. klo 9.30-11! Webinaarin mainos täällä.
Ilmoittaudu webinaariin: https://link.webropolsurveys.com/S/4E631738603043D6 - linkki lähetetään ilmoittautuneille 8.11.
Webinaarin ohjelma:
Elintarvikesektorin huoltovarmuus - johtava varautumisasiantuntija Miika Ilomäki, Huoltovarmuuskeskus
Case: Elintarvikeketjun toimijoiden näkemyksiä huoltovarmuudesta Satakunnassa - asiantuntija Reija Hietala, Pyhäjärvi-instituutti
Huoltovarmuus & luomutuotanto - professori Juha Helenius, Ruralia-instituutti
*Webinaarin järjestää Tiedolla osaamista luomutuotantoon -hanke. Hankkeen toteuttavat Satafood Kehittämisyhdistys ry, ProAgria Länsi-Suomi ja Pyhäjärvi-instituutti. Hanketta rahoittaa Satakunnan ELY-keskus Manner-Suomen maaseudun kehittämisrahastosta.
Arkistoon