Tervetuloa Luomutreffeille Kokemäelle ke 15.2.2023 klo 14-17!
Tervetuloa koko ruokaketjun verkostoitumistilaisuuteen! Tilaisuus on tarkoitettu ruokapalveluille, tuottajille, jatkojalostajille ja tukkutoimijoille. Treffeillä keskustellaan luomutuotteiden käytöstä ruokapalveluissa sekä ratkaistaan luomun saatavuuteen liittyviä haasteita.
Ilmoittaudu mukaan Luomutreffeille 10.2. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/5AC0C4C2112636AA
Ohjelma:
14:00 Alkumalja ja osallistujien esittäytyminen
Luomutetaan ruokapalvelut – Mitä luomutuotteita ja miten ammattikeittiöille? Heli Tossavainen ja Katriina Pylkkänen, Savonia-ammattikorkeakoulu
Luomun uudet tuulet Satakunnassa: Anna Kari, Satakunta lautasella - Sikses parhaat maut & Tuuli Pirttikoski, Tiedolla osaamista luomutuotantoon
Luomutuottajan puheenvuoro, Tenhon tila
15:00 Kahvitauko
15:15 Verkostoitumista ja maistiaisia
Yhteenveto ja kotiläksyt
17:00 Tilaisuus päättyy
Lisätietoja: Heli Tossavainen, p. 044 785 6692, heli.tossavainen@savonia.fi
Luomutreffit järjestää valtakunnallinen Luomutetaan ruokapalvelut (LuRu) -hanke yhteistyössä Satakunta lautasella - Sikses parhaat maut -hankkeen kanssa.