Avaa valikko Valikko

Ruokapuoti Lumo, Rauma

Ruokapuoti Lumo on Raumalla toimiva myymälä, jonka valikoima käsittää monenmoista hyvää ja kaunista. Monipuolisen ruokavalikoiman lisäksi hyllyiltä löytyy mm. koruja, kosmetiikkaa ja tekstiilejä. Lumon valikoima palveleekin oivallisesti perusruokatarpeiden hankkijoita, mutta myös esimerkiksi lahjaideoita etsiviä asiakkaita.

Lumon ruokavalikoimasta löytyy runsaasti luomutuotteita ja vieläpä useimmista tuoteryhmistä. Luomuna löytyy mm. vihanneksia, juustoja, super foodeja, hilloja, ruokaöljyjä, yrttijuomia ja lihatuotteita. Valikoima saattaa vaihdella sesonkien ja saatavuuden mukaan. Luomutuotevalikoima koostuu sekä koti- että ulkomaisista tuotteista. Elintarvikkeiden lisäksi myös merkittävä osa kosmetiikasta on luonnonmukaista. Puodista löytyy paikallistenkin toimijoiden tuotteita, mm. raumalaista leipää ja oikeaan aikaan liikkeellä oleva asiakas saattaa löytää matkaansa raumalaista valkosipuliakin!

Ruokapuoti Lumo sai uudet omistajat loppukesällä 2020, kun Riikka ja Antti Rimpinen ostivat yrityksen sen entiseltä omistajalta Tero Suhoselta. Kymmenisen vuotta toimineen Lumon valikoimaan ei ole tullut omistajavaihdoksen myötä suuria muutoksia, joskin joitain painotuksia on. Esimerkiksi puodin kahvi- ja teevalikoima on erittäin monipuolinen.

(Päivitetty 03/2021)